Keitä olemme?

Olemme yrityksien verkkonäkyvyydestä kiinnostunut IT-alan palveluita tarjoava kotimainen yritys. Yksi tavoitteistamme on saada mahdollisimman monet yritykset näkyville verkkoon helpottaaksemme sekä lisätäksemme heidän kaupankäyntiä ja näkyvyyttä. Pyrimme myös siihen, että se on helppoa ja vaivatonta yrittäjän kannalta, jonka aika on jo valmiiksi tiukilla. Tämän vuoksi tarjoamme lähtökohtaisesti palveluitamme avaimet käteen -pakettina, jotta yrittäjän kallista aikaa kuluisi mahdollisimman vähän ja yrittäjä voi keskittyä siihen olennaiseen, työhönsä.

Palvelutarjontamme IT-alan puolella kattaa kotisivujen suunnittelun sekä toteutuksen, niihin kuuluvat oheistuotteet (domain, webhotelli) sekä muu konsultointi IT-markkinoinnissa.

Verkkotunnukset (domain) sekä kotisivutilat (webhost) tarjoamme omasta jälleenmyyntiohjelmastamme, näinollen kumppaninasi on vain yksi yritys jonka alta hoituu kaikki laskutuksesta hallintaan. Webhost-palvelimet sijaitsevat Tukholmassa, joka takaa erittäin nopeat yhteydet kaikkialle Suomeen.Yritys

Vikström Works Oy

Y-tunnus: 3105691-2

ALV-numero: FI31056912